8 timmar med ingenting att göra

Japp idag har vi inte gjort ett dyft i åtta timmar =P sista timmen försökte vi få igång sjuan och de gick ju som de gick med en icke omställd maskin och bröd som gick sönder i fingrarna. Blääää..

Varit på samtal nu och det känns bra, jag ska ligga i och ringa och tjata om jobb. Och de kommer jag garanterat att göra också. Tur att Ylva var med också hon skulle försöka hålla tyst sa hon och de gick en kvart sen kunde hon inte hålla sig hehe =) har så bra arbetskamrater. Tur att dom finns iaf!

Nyss varit på Statoil och inhandlat lite Sour Creme & Onion chips och Cola såklart =) Ska kika på Supernördarna och bara mysa med baby nu. Blir ju en till jobbdag imorgon också så..

Puss puss ^^
image798
Bjuder på ännu en bild på ett vackert vinterlandskap i Finland!

Kommentarer
Simone

Hej..

Kan inte du berätta hur man får en sån där box vid datum?

Det är väl bara att göra en bild i photoshop?

Men hur får man en bakgrund på datum, när det inte finns något avsnitt för datum i stilmallen utan bara i kodmallen?Hoppad du svarar...


2010-04-09 - 14:05:24 Website: http://simonebloggar.net
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow