Ett tomrum som inte kan fyllas

Vardag / Permalink / 1
Fick en väldigt bra kommentar faktiskt. "Du borde åka till afrika för att se att material inte är allt. Det verkar som att du har ett tomrum som du försöker fylla med shopping" var den bästa kommentaren jag fått på länge och det känns verkligen som att det är något som jag saknar som måste fyllas med kläder och skor.

Har inte alltid varit en shopoholic, när den ljuva gymnasie tiden var så shoppade jag nästan aldrig för då hade jag inget jobb och bara studiebidraget att leva på och ibland pappa om det var något dyrare jag ville köpa.
När jag sen fick mina egna pengar så eskalerade det, då kunde jag äntligen köpa det jag ville och behövde inte snåla för jag bodde hemma hos föräldrarna.
När jag sedan flyttade till mitt eget ställe så bara fortsatte jag att handla, affärerna låg ju så nära och det var bara att gå dit, hittade även på internet då också och insåg att man kunde handla därifrån också, det var ju så mycket bättre, speciellt när jag flyttade förra året och här finns ju inga affärer.
Kan inte hjälpa det, älskar att shoppa och blir nästan hög på känslan man får när man ska hämta ut något nytt på ICA. Älskar känslan av nya och fina kläder på kroppen, känner mig fin inför baby också.
Även om han älskar mig som jag är så måste jag nästan visa att jag har snygga kläder för honom också, det är ju helt sjukt :S

Borde nog ta en tripp till Afrika!
#1 - - Anna:

kom hem från afrika inatt... tycker verkligen att du oxå borde åka ner dit. vilken kontrast mot samhället vi lever i. de är glada för varandra, för att de är friska och att de har mat för dagen. något vi borde lära lite mera av. jag menar, vad är en märkesjacka eller en friisväska mot kärlek och lycka? de har bara de skor de går i.. men de ler ändå. från hjärtat.

Till top