Sista natten

Får jag inte förlängt så blir det här den sista natten faktiskt, lite sorgligt för jag gillar faktiskt att jobba natt, tro det eller ej. Trött men det går, bara jag har hörlurarna så går allt =)image764

Träffa Fia imorgon efter jag har vaknat, löning och allt också =D skoj skoj. Sen julklappshandling på lördag i Karlstad. Och baby ska köpa fler spel som vanligt =P tycker det faktiskt är lite dyrt för ca 700 kr per spel till Playstation, helt sjukt!

Sitter och laddar ner Sunes Jul =) årets julkalender kommer nog inte vara så bra eftersom de senaste åren har varit så extremt kassa, så Sune får vara kompensation hehe.

Chipssugen!

Kommentarer
Mickan

Det ska bli riktigt trevligt med löning. Tyvärr missade de timmar den här gången också. *suck*
Jag tycker också om att jobba natt. Det är trevligare stämning då på något sätt. Sedan är det inte lika stressigt som det är på kvällen.
Du får hälsa Karlstad från mig. :)
Jaa, 700 är faktiskt lite dyrt för ett spel. :/
Jag åt chips förut. ;P


2007-11-22 - 22:58:08 Website: http://angel-like.com
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow