Chips är inge gott =S

Vardag / Permalink / 3
Sitter med en chipspåse framför mig, det är inte ens gott =S dricker Bonaqua Silver Red Berries, mycket godare.. Den här veckan utan godis och bara frukt har varit bra för mig känns det som. Så fort baby kommer hem så äter han och jag skit men vi sa det att sen när vi flyttat så äter vi som vi själva vill. När han inte varit hemma nu så har jag inte ätit någonting nästan =P har inte varit hungrig alls, har ätit massa frukt och nyttigheter hihi. Och jag mådde mycket bättre då.
Vi är inte bra för varandra matmässigt haha =D

Sååå sugen på en tattoo i nacken, men har inte råd just nu, hiimla skit =P Sen vill jag fylla i den på ryggen innan jag gör någon annan också så!
#1 - - sanna:

kanske uttryckte mig slarvigt, men det jag menar är att jag är tycker det är fel och ett gammalt sätt att tänka, att anpassa sitt yttre för att det inte passar någon annan trots att man är kompetent för jobbet. Det är generationsskifte för helvete ut med bakåtsträvarna med deras förlegade värderingar... det är väl ingen som kan ha ungått snacket om "du får inget jobb/det är svårare att få jobb med tatueringar blabla" men jag tycker det är fel och kommer därför personligen aldrig att avråda någon att gadda sig pga det. ser att min kommentar kan tolkas som lite arg, och det är den, dock inte mot dig, utan mer samhällets syn på tatueringar.. lite virrig kommentar, men hoppas du förstår lite bättre vad jag menar iaf :)

#2 - - Maria:

Kolla in vår nya blogg om den bästa, Wentworth Miller :D

#3 - - sanna:

missade att hon bara är 15, gvetvis tycker jag man ska vänta åtminstone tills man är myndig. tatueringar är inte förbjudet i japan sen slutet på andra världskriget. i övrigt verkar vi vara överens egentligen, det borde se ut på ett helt annat sätt än det gör idag. (även om jag personligen tror att många (långt ifrån alla, men ändå en
hel del) arbetsivare struntar i tatueringarna om de anser att man är tillräckligt kompetent för arbetet och gör ett bra intryck.) gillar dina tatueringar föressten, jättefina!

Till top