Förbannad

Vardag / Permalink / 3
=(( det är faktiskt första gången som jag känner mig riktigt förbannad efter att något sånt här som Engla har hänt.. Fy fan för den människan.. Hur kan han få finnas kvar när folk vi älskar som aldrig gör någonting försvinner ifrån oss?? Det är så jävla orättvist...
Det kommer sluta med att om några år så finns bara sinnesjuka människor på jorden för dom lever fan för evigt..
Till och med baby är förbannad och sitter och svär för fulla muggar om skottpengar mm mm, han brukar verkligen inte vara sån..

Vila i Frid Engla ♥
#1 - - mulin:

Visst är det så jävla sjukt vidrigt? Vissa människor förtjänar inte att leva och ibland undrar jag inte om dödsstraff vore nåt för Sverige.

#2 - - mulin:

Ja, det är ungefär som han Juha som sköt ihjäl en familj i Åmsele. Vad jag vet är han fri nu och om han ens skulle närma sig Åmsele skulle han förmodligen dö. Och det är så sjukt, för då tycker jag att det är okej att mörda. Om Englas anhöriga skulle döda 42-åringen tycker jag att de skulle få gå fria. Det är så fruktansvärt, det han har gjort, så det finns ju inte.

#3 - - Carro:

Nej, det är hemskt att man inte ens kan släppa ut barnen utan att känna oro. Håller med dej i inlägget du skrivit. Såna här människor borde inte få finnas!

Till top