FY TUSAN bloggen =D

Vardag / Permalink / 4
Haha min nya favorit även om vi kom på fel fot i början... Så klockrent om rökning på balkongen, man får inte grilla och sånt för röken kommer in i andras lägenheter men man får bolma =P hehe är inte det samma sak?? Och vad är värst? Underbar grillrök som luktar sååå gott eller giftig rök från en cigg?? Jag tar första alternativet utan att tveka =D

Jag citerar:
"Om jag vill leva fett och gott, går inte jag och trycker in ett paket smör i din käft.
Om jag vill supa varje dag och natt, så häller jag inte vodka i ditt dricksglas.
Om jag vill injicera heroin i min kropp, så trycker jag inte in nålen i dina ådror.

Medan du som rökare står gladeligen och fyller mina lungor med livsfarlig rök."

FY TUSAN! Besök den även du =D
#1 - - Anonym:

oki bara att höra av dig =)

#2 - - Jojo:

Asså dom är bara för mycket båda två..iaf Heidi! Mer överdriven dramaqueen får man leta efter!! Steg ett är att Heidi och Spencer gör slut, dom gör ju bara varandra olyckliga och passar inte..just too much!
Lauren borde sno tillbaka Brody för han är bara för söt (drama varning but anyway)! Ska bli kul att de hur det går för henne på nya jobbet! Whitney är en riktig stjärna och utan henne skulle Lauren inte ha det så lätt tror jag..
Vad tror du?

#3 - - Jojo:

Ja men faktiskt..riktigt löjligt, men samtidigt förstår man faktiskt Lauren! Jag tror inte att Heidi startade ryktet utan helt klart Spencer men halva grejen är ju att Heidi vägrar erkänna att hon känner till något om det..och därför har hon svårt att acceptera ursäkten! Båda är stolta på sitt hörn..
Audrina är ursöt och hon vill inte blanda sig i..host, oh well! Men som sagt, när Lo kommer in blir det nog lite mer kryddstarkt :) Hon är underbar och de är kul att hon ska vara med mer!

#4 - - Rebecka:

Word.. försöker få min mamma att sluta röka men det är helt hopplöst! Hon har dessutom rökt sen hon var 14 så nu kan det väl ändå räcka liksom? Men tydligen är det VÄLDIGT svårt.. Och vår balkong kan man ju inte sitta och njuta av solen på nu heller eftersom hon gjort den till sin rökruta.. BAH! :(

Till top