Ger upp för idag

Vardag / Permalink / 5
Nej nu får det vara nog =D har ju varit såå underbart idag eller vad säger ni?

Ska ta hundarnar på en promenad, hoppas puckon lämnar mig ifred idag. Senare ikväll ska jag se nya avsnittet av The Hills också, mahaaaa har längtat hela dagen hihi.

Skulle verkligen vilja prova Britneys nya parfym Believe. Har någon sniffat på den? Parfym.se är verkligen en underbar sida, önskar jag hade pengar, finns såå mycket mumsigt och godluktande jag skulle vilja köpa därifrån.
image1672
#1 - - malin (::

håller med dig! den parfymen är deeeeeelicious :) men jag har en doft som jag tyvärr gillar fööör mkt för att "låta gå" :D hehe

#2 - - Eimi Devine:

Hellu..
Brittans nya doftar OK.. inte så gott som folk kanske hade förväntat sig.. elle rhade folk förvantat sig det?? ingen aning..

hur som helst så tycker jag att du ska köpa Gucci's nya istället.. Lite dyrare men det där är vad jag kallar PARFYM sniffade den idag.. sååå gott..

#3 - - Ida:

jag vill också ha den! har väntat länge på den, älskar hennes parfymer!

#4 - - malin (::

hehe okej okej. jag har justnu Viktor & Rolf - Flowerbomb. och jag älskar den!!!! :D haha vilken har du själv?

#5 - - malin (::

va? har du aldrig luktat på min parfym? elelr haha "min omin" men aa du förstår vad jag menar.. är du galen?! haha, älskar den så mkt att jag kommer lätt köpa upp hela lagret på åhlens city om dom slutar tillverka den :D hahah! närå, inte sååå överdrivet kanske.. haha men men, dina parfymer är också grymt goda.. har dom alla, haha.. men somsagt - min parfym jag har just nu är jag för galen i för att kuna släppa :D

Till top