Godnatt allihopa

Vardag / Permalink / 5
Zamme har redan somnat i soffan, han kör en Mr Fläk idag haha. Whisky snarkar i hallen. Tror de är dags att gå på sista kisspromenaden, ska upp imorgon igen tänkte jag, inge bra och sova så himla länge.

Ska ringa och tjata lite på vårdcentralen imorgon också =P himla strul för och få lite medicin, herregud. Hoppas Guldfynd hör av sig, de ville ha CV så jag skickade in det idag. Tråkigt när de inte svarar sen bara =/

Hoppas vädret blir bättre också, var rätt molnigt idag men blev superfint på kvällen. Älskar värmen som är nu även om det blåser lite kallt. Lär ju köpa ny mascara också, blandade ut min med vatten nu bara för att den skulle hålla liiite längre haha, har ju iofs den Hypnose, men den och jag är inte vänner =P uschaa..

Hoppas ni sover gott och njuter av solen imorgon igen =D
image1698
#1 - - Fegon:

Jag har haft en ganska bra dag idag. Tackar för att du önskade mig en sådan. Av din blogg att dömma så har du haft en väldigt effektiv dag. Hur många inlägg hann du med att lägga upp idag? :)

#2 - - Emma:

Söt vovve :)

Vill du tävla om ett sötvattenshalsband? Gå in på min blogg och tävla..få deltagare = stor chans att vinna!

#3 - - Eimi Devine:

ska jag vara helt ärlig kmmer jag inte ihåg vilken det va.. hade jötte bråttom så jag tittade inte på vad den hette.. tänkte bara att jag skulle tillbaka och köpa den på freda.. :)
kan kolla upp det och säga till..

#4 - - jenny:

Godmorgon! =)

#5 - - emma:

ser du har vovve
var gärna med i min tävling där vinsten är ett snyggt halsband

Till top