Henri Mancini - Moonriver

Älskade Sofia / Permalink / 6
Postar den här videon igen. För min Fia som älskade allt som hade med Sex And The City att göra.. Saknar dig så otroligt, ta hand om Engla där uppe i himlen gumman. Vi ses snart igen..
#1 - - a:

himla fin blogg du har... va ledsen jag blev när jag läste om din allra bästa vän :'( beklagar verkligen...

#2 - - a:

förstår de... jag skulle aldrig klara av o förlora en otroligt bra vän.. .tyvärr så har jag ingen "tajt tajt" jag har ingen som jag kan prata om ALLT om :'(

men hon finns kvar hos dig... hon sitter säkert vid din sängkant och kollar på dig när du sover om nätterna ^^ ...

#3 - - alexandra:

ne verkligen inte... :'( de är så synd att de som inte förtjänar o leva de lever men inte de som SKA leva :( - tyvärr ... *suckar* om du vill kan du adda mig på msn kan vi prata ¨där...

#4 - - Malin:

Jo jag är medveten om det. Men dem formulerar det som att det är viktigast att flytta över de största bloggarna eftersom att dem är mest populära.. och givetvis.. klart att det är krångligare att flytta över dem. Jag såg fram emot flytten och jag gnällde inte då. Klart jag vill att allt ska bli bättre. + att jag skrev mitt inlägg med en gnutta ironi den här gången :)

#5 - - Bella:

River upp många gamla sår. För mig gör det det absolut när det handlar om ett barn som dör. Har varit med om en liten 3åring som lämnat denna värld, känns inte som om det är något som kan hända.

#6 - - Malin:

Jo precis =9 det tror jag också. Ha en bra kväll du med! krams

Till top