KOMMENTAR

Gnälligt / Permalink / 1
Anonym om Packar för fullt

Hoppas att du kan ta kritik. För jag blir så HIMLA förbannad när du länkar till ThisIsTheTruth bloggen. Den bloggen DISSAR de bloggare som inte skriver om någonting alls. Du verkar inte ha förstått att du är en sån bloggare. Du skriver ALDRIG något vettigt. VEM FAN bryr sej om dina jävla läppglans o dina hundar??? Har du nånsin skrivit nåt vettigt som fått mej att tänka till? NEPP!! Du får gärna skriva de hur mkt du vill.. Men att du sen länkar till en blogg som dissar såna som du säger ju bara en del om hur bright du är. Inse att du är en helt MENINGSLÖS bloggare som inte påverkar en enda jävel.
Skriv gärna mer när du har nåt vettigt att skriva. Det enda som är bra med din blogg är att du IBLAND kan länka till dom som faktiskt skriver en bra blogg :) SORRY! Förresten.. msåte va jobbigt att va så snygg som dej och bli antastad överallt.. *skakar på huvudet*

Hehe borde egentligen inte skriva svar men det är ju så roligt.. MEN SLUTA LÄS DÅ om jag är sååå ointressant!! Hjälp my god, ingen tvingar dig =D Hahhaa dessutom fan jag får väl länka till vem jag vill ellerhur?! Om DOM SOM SKRIVER DEN BLOGGEN inte vill att jag ska länka då får väl dom säga det isånnafall!!
Meningslös blogg =D hehe alla som skriver om sig själv och sina intressen är väl meningslösa bloggare isånnfall för alla har olika intressen =D Någonting bra måste jag ju skriva eftersom du kommer tillbaka och läser och blir irriterad och tar åt dig =D

Vem sa nåt om snygg?! Hmm att bli antastad kanske har med andra saker att göra som att dom som gör det inte har respekt för några tjejjer kanske?! =P eller har jag fel kanske?!

#1 - - Rebecka:

Mm, precis. Många verkar inte inse att kläder, skor och väskor egentligen är för hundens bästa -inte för att leka klä-på-docka! Väskor, som du säger, är ju ett krav för att få ta med små hundar på allmänna transportmedel, kläder för att hunden mot kyla och pälsen från tovor t.ex. Och skor för att om man som jag bor i en kommun där det bor idioter som skräpar ner så kan det blir väldigt ledsamt för hunden att ständigt gå med uppskurna tassar.

Men tyvärr får ju småhundar accessoar-rykte numera.. nästan så man måste skämmas för att man vill ha en (hund alltså, inte accessoar ;P)!

Till top