Nej nu blir ni av med mig...

Vardag / Permalink / 5
Och jag kommer INTE skriva så himla många inlägg imorgon, känner att mina ögon inte mår bra alls =(( känns jättekonstigt. Inget händer imorgon heller, ska på möte 15.20 med ams igen och sen ska jag nog hem och packa lite faktiskt, bort med lite prydnadssaker och grejs..
Hoppas det är sol imorgon också, det ska bli lite granna om man ska tro på SMHI!

Vill INTE gå ut med hundarna själv =(( tycker det är läskigt.. Måste lära mig att gå ut tidigare på kvällarna också =// Skulle det hända någonting nu så har jag faktiskt inte en enda som kan hjälpa mig =(( mamma och pappa i Egypten, inga vänner i närheten och en pojkvän i Sthlm.. Niiiice!! Måste sluta tänka sådär, blir bara rädd och känner mig ännu mera ensam!!

Usch!!

Hoppas ni sover gott, var rädda om varandra och bråka inte om småsaker.. Man vet aldrig vad som kan hända, snälla tänk på det.. Puss puss på er alla sötisar!
image1594
#1 - - Katta:

Känns mer som en hyllning, och det visar att det var ett stort engengemang

#2 - - Emelie:

usch det lät inte bra.... då kan det vara en bra idé att ta en pause från datorn :) ... hoppas dina ögon känns bättre snart =)

#3 - - Therese:

Godmorgon!
Haha, ja det kan jag tänka mig! Dubbelt så många att håla reda på :D
Hoppas du får en bra dag!

#4 - - sirina:

fin header du har :P

#5 - - Nathalie:

Har du någon erfarenhet av svenskt 20-talsmode? Jag håller på att skriva ett arbete om det och är tacksam för all hjälp jag kan få :) Kram!

Till top