Saknad..

Kärleken H / Permalink / 7

Min älskling som sitter ute i skogen och jagar gris just nu. Saknar honom så enormt. Inge roligt och vara ensam.

Tittar på gamla bilder såklart. Våra ringar var ju sååå fina när vi först tog på oss dom =) nu är babys helt nednött nästan, killar, de kan aldrig ta det lugnt hehe..

Älskar dig baby, mer än allting annat!

image1644
#1 - - Rebecka:

Det är helt ok att gnälla, vår granne är också helt sjuk i huvudet! Jäkla gammal alkisgubbe med otroligt blandad musiksmak. Det är väl ok med Van Morrison på lagom volym mitt på dagen, men när han skruvar upp ngt sjukt dunkadunka EFTER 22.00 och inte fattar när man stampar i golvet åt honom.. då är det svårt att vara som Jesus och vändra andra kinden till.

VARFÖR är det så LYHÖRT och VARFÖR är människor IDIOTER!?

Hoppas iaf du slipper sådana idioter när ni flyttat! Du borde ringa störningsjouren och anmäla de du har nu.. Ngn måtta får det ju vara!

#2 - - Rebecka:

Tycker absolut att du ska ringa! Om de puckona inte respekterar regler så ska du ju säga ifrån, helt klart. Inget snack om saken. :)

#3 - - Rebecka:

Hehe, erkänn att jag ser lite lätt mongo ut också? Hade otroliga epikantusveck som barn faktiskt men det försvann med åren. Och så tungan utanför också. Jag hade nog passat i Downs Syndrom, plus att jag hade varit garanterat söt hela livet också! :D

Men ja, mobbing kan vi enas om att vi är klara med. Förhoppningsvis iaf! Har många ggr tänkt att jag skulle vilja kunna åka tillbaka i tiden till första skoldagen men ändå behålla alla minnen och erfarenheter jag fått så att jag kunde bemöta mobbarna på det sätt de förtjänade, och på ett sätt som gynnade mig i längden. I verkligheten skolkade jag så ofta jag kunde och gjorde allt för att slippa skolan. Kan faktiskt ärligt säga att jag inte lärde mig ngt där egentligen, allt jag vet och kan har jag lärt mig utanför skolan.

Fy.. man får hoppas att våra barn slipper sådant hemskt, om vi får några.

Kramar!

#4 - - Dress Like a Princess:

Såå sött :)
Din blogg är så fin

#5 - - Dress Like a Princess:

:)

#6 - - Jag och fotbollsspelarn:

Åh vilka undrbara ringar. Härligt det här med kärleken, dock inte lika kul när dom inte är hemma.

#7 - - rania:

skitfin! :)

Till top