Saknar Sofia

Älskade Sofia / Permalink / 3
Hon visste precis vad jag menade när jag hade klädproblem mm =(( hon hade exakt samma, tyckte precis som jag att alla kollade snett och alla la sig i vad man gjorde.. Nu sitter man här själv!! =*( utan någon som fattar och vet exakt vad man menar.. Förutom Maria som flyttade kanske!

Hmm ibland gillar jag verkligen inte att jag är ärlig och säger precis vad jag tycker och tänker!!
Nej jag passar verkligen inte in på ett ställe där ingen kan låta folk vara som dom själva vill och tycka som dom vill, jag vill inte passa in i en ficka där man håller tyst och inte säger vad man tycker..

"Här kommer fina gäänget.." Varför säger man sånt tex, såå skulle ingen säga i dalarna tex. Eller i Sthlm eller Karlstad eller någon annan stad!!

Skulle NÅGON snacka skit om borlänge eller dalarna skulle jag inte säga ett skit.. Varför?? Varför skulle jag tjafsa emot sånt? Har man bott där och inte gillar stället och människorna så är det ju så, ellerhur?! Alla har väl olika åsikter om saker. Det är väl det som kallas fritt land?

Nu är de inte så att jag snackar ur tomma intet när jag gnäller heller.. Jag har bott här i snart 1 ½ år, jag har pendlat hit i 2 ½ år innan det. Då hinner man få sig en ganska bra uppfattning om människorna och stan!! Och jag trivs inte här just för att man hör så jävla mycket skit om en själv och andra, varför ska man acceptera sånt?

Om jag inte gillar gbg som kommer jag skriva det med såklart.. För sån är jag.. Acceptera eller sluta läs!
#1 - - Rebecka:

Väl rutet! :)

#2 - - Filipstadsbo:

Ja, du har mycket rätt i det du skriver. Absolut, det är mycket skit i Filipstad, känns dock som att du drar alla över en kam. Som jag upplever det är det inte alla som pratar skit och kollar snett. Upplever mig själv som en av dom.

Tycker att din blogg är super, läser varje dag. I det här fallet reagerade jag väl en aning kraftigt kanske, men men. Försvarar nog bara min stad som den inbitna stassare jag är :)
Är ledsen om du tog illa upp!

#3 - - Flipptownare:

Ja det är rätt! Bajsa snett på mupparna här i stan!

Det är ena jävla svin en del. Och då är jag ändå född och uppväxt här själv ;)

Men STÅ PÅ DIG!!!

Till top