Sista inlägget för idag

Vardag / Permalink / 4
image1624Ger upp för idag nu innan det blir för sent, ska försöka upp imorgon och tror inte grannarna härjar inatt igen =) imorgon händer inget speciellt, sola på balkongen, inhandla lite chips och Geisha Orange Dream kanske, sakna baby såklart och så gå ner till ams och be dom skriva ut lite CV:s, baby glömde det när han var hemma tyvärr..

Ska lägga mig och kolla på lite Newlyweds för ovanlighetens skull hehe behöver lite omväxling från Scrubs ibland. MTV i sverige borde verkligen ta in The Hills på dvd, hmmm man kanske kan maila dom om det =)

Eftersom jag älskar Jessica Simpson, som alla nog vet vid det här laget, så får hennes låt Let Him Fly avsluta dagen, den rör mig djupt och gråter nästan varje gång jag hör den. Det är en påminnelse om hur det verkligen känns när man släpper någon, när man inser skönheten med att låta någon gå. För ibland vet man att det inte kommer fungera hur mycket man än vill.. Den är verkligen en favorit iaf!

Puss puss och sov gott. Ta hand om varandra!!
#1 - - Rebecka:

Hehe bara ibland? Min mamma är bra alltid! ;P

Jodå, helt nöjd med dagen. Ett trevligt avbrott från all vardagstristess och deppighet.
Hoppas din dag varit minst lika bra! Kram och natti på dig!

#2 - - elin:

Life is a blessing, so keep loving each day

#3 - - Anonym:

Godmorgon tjejen! Hoppas att du också har underbart väder denna fredag...Har du haft tur med jobb på senaste? Jag kan rekommendera dig att ringa posten allså terminalen ni har så kanske det finns något jobb till dig...För i Malmö så kommer det nya hela tiden och vissa stannar och vissa hittar något annat...vart bord du i detta avlånga land? kram krma

#4 - - linnea:

Hoppas du får en bra dag igad =D

Till top