20:e plats och kebab =)

Vardag / Permalink / 2
Miiee riktigt skoj. Ligger på 20:e plats i kategorin Djur på Bloggportalen. Mycket roligt. Och i Foto och Konst ligger jag på 55:e plats =)

Ingen av oss orkar laga mat idag heller, så de blir kebab eller kycklingrulle beroende på om de har nötkött eller inte =) gris är så sjukt äckligt. Bara bränt, salt, fett och och inget kött alls. Förstår inte hur folk kan äta det. Blää.. Petig bitch, jaaaass!!

Planerar att åka till Österrike i Oktober också =D det ni. En från älsks jobb har bjudit ner oss. Han bor inte långt från Italienska gränsen heller, så vi ska även åka lite roadtripp. TREVLIGT. Längtar verkligen, så på tisdag ska vi åka och fixa nya pass. En av de första riktiga resorna jag och älsklingen gör tillsammans. Väldigt spännande. Har varit i Tyskland men att få se lite mer kommer ju vara så skoj. Orolig för flyget bara. Är ALLTID det även om det är bland det säkraste transportmedlet som finns. När det väl händer så händer det rejält tyvärr.

Kan inte fatta att det är September imorgon =(( sommarmånaderna är nu oficiellt slut. 4 månader till julafton. Hur många tror att vi kommer få rikligt med snö i år? I don't hehe!
Here we are =D även Alisa ligger på listan. En supersöt och snäll tjej.
#1 - - Louice:

fin blogg :)!

#2 - - Alisa:

Ååh gumman:) Tack ehhe det hade jag inte märkt. Vad kul att vi båda är med hehe!:)

Så söt du är, tycker oxå att du är jätte gullig och snäll!:D

Pus på dig

Till top