Broken =((

Vardag / Permalink / 1
Mmmm så länge höll Jessica Simpson väskan. Gummi har släppt runt axelremmarna, så nu vill jag inte använda den längre förrän jag vet hur jag ska fixa det. Kan ju inte direkt skicka tillbaka den heller. Då får jag betala tull igen för den nya väskan =(( allt jag köper går sönder. Förstår inte. Kolla Friis. Ingen jag känner har haft problem med dom. Men jag?! Tappat stenar, nopprat på baksidan, förstört kläder, gått sönder i sömmen mm. Älskar dom väskorna. Så tänkte köpa en ny senare i höst för då kan jag lättare gå tillbaka med den om jag inte är nöjd. Men då blir det en i skinn.

Jobbis idag =) sen klippniiing. Can't wait.

Finns det något man kan ha ovanpå nagellack så de inte flagnar så förbannat fort? Målade i förrgår och nu har de försvunnit ute vid topparna. Stöööörande! Man vill ju kunna ha det längre än bara 1 ½ dag. Har ni några tips?

Here it is =D den nya. Fin va? Från Lindex såklart.
#1 - - Malin:

DU är inte ensam om att tappa stenarna på väskan, massa har trillat av från min med..Så vi e två kan du trösta dig med. Men fy va tråkigt att väskan har gått sönder, den du väntade på så länge.. HOppas du får en bra dag i det vackra vädret. Kram

Till top