Det är verkligen så himla typiskt

Vardag / Permalink / 1
Såklart när jag är ledig idag och ska ut med CV:s och tvätta så blir jag sjuk. Helt snorig, tung i huvudet och ont i bihålorna. Det kan inte vara sant =(( brukar aldrig vara förkyld. Under 6 månaders arbetslöshet var jag inte sjuk en enda gång. Men bara i sommar har kroppen varit krasslig 2 ggr. Det är inte klokt. Så himla typiskt. Men tänker jobba imorgon ändå, kroppen får göra vad den vill, men tänker inte vara hemma!
Får proppa i mig Alvedon Forte och hoppas på det bästa helt enkelt =P

Honey ligger fortfarande och sover, eller fortfarande. Det är väl nu man ska sova om man är normal. Min sömn är också helt konstig. Vaknar alltid runt sextiden och åtta och vid nio sen kan jag inte sova mer. Känner verkligen att sömnen inte blir tillräcklig heller men kan inte sova ändå =( vad är det som händer?

Ska dricka mitt te nu och fortsätta kolla på VH1 =) kan ju kommer några godingar som man känner igen.
#1 - - Malin:

Men köp in det gör susen, citron är med bra men ack så surt :P Jo men att vara positiv gör susen, kan man klara sig långt på. ÅH jagvill med vara ledig denna dag, sånt där mys väder typ. FÅr la ha lite mys efter jobbet på ett café med bästa vännen eller nått sånt:)Men jag ska inte klaga att jobba har ju bara 2 dagar kvar nu...Kram

Till top