Dissar & Hissar

Candis / Permalink / 0
- Gladiatorsandaler. Undra egentligen vart alla små sandaler kommer hamna efter i sommar?! LÄNGST bak i garderoben för de är antagligen inte "inne" nästa sommar. Varför satsar inte folk på saker som håller längre än en säsong?

- Reklam från andra bloggare. "Läs här", "Kom hit", "Kommentera mera", "Gratisbio", "Gratismakeup". JA VI VET ATT MAN KAN FÅ GRATIS CHECKAR ÖVERALLT. Hur länge har de funnits egentligen? Lägg ner. Vill jag bli medlem eller gå in på eran blogg så gör jag det och utan att ni spammar sönder bloggarna.
Jag har också haft den gratismakeup länken på min blogg =P ser ni den nu?? Nope och den kommer inte upp igen!!

- Ryktesspridare. Speciellt populärt i småstäder och byar. ALLA vet allt, kan allt, hört allt. Och till 90 % stämmer det inte. Inte roligt att läsa hos andra bloggare att det händer saker med folk som de inte ens har med att göra och de ringer folk och berättar att de hört saker från den, den och den!! Väldigt tråkigt och jobbigt tycker iaf jag.

- OS. Ett ord... ORKA..



Badkar. Verkligen underskattat och de har jag insett nu efter att ha bott utan det i snart 2 år =P GIVE ME A TUB. Nuuuu..

Människor som går sin egen väg. De som INTE följer modet till punkt och prickar. De som INTE köper allt som Stina-Lee visar i sin blogg utan vågar vara sig själva! Ja ni förstår nog vad jag menar =)) sen att slumpen gör att man kanske köper samma tröja som någon annan spelar ju ingen roll =P

Coca Cola. Mmmmmm underbart gott efter jobbet =D varje dag.

Stickat. Det enda som är bra med hösten och vintern är ju alla mysiga stickade tröjor. ÄLSKAAAAR. Kan aldrig få nog av dom och köper X antal nya varje år och nästan använder sönder.
Till top