Ekonomisk översikt och andra funderingar

Candis / Permalink / 4
Hmm sitter och kikar på mitt konto på Swedbank. Då har nåt som heter GÖTTEBORG dragit 38 kr två ggr efter varandra på samma dag?! Sitter och funderar på vad de kan vara?! Sen EAT & CAFÉ RESTA samma dag, den 29:e Juli?! WHAT THE FUCK?! Jag jobbade ju då hela dagen?!
Vet ni vad jag ska göra?? Jag ska gå till Bokia och köpa en bok och skriva ner ALLT jag köper, från minsta glass till kläder mm mm. Nu ska jag ha stenkoll har jag bestämt!! För jag avskyr att inte ha koll och de går ju inte att ta fram vilka butiker det där är. Vet att jag har handlat glass 2 ggr. Men sen?! De andra två på samma dag? Gud nej usch..
LIVS har inte dragit pengar heller. Himla pack! Hehe =P nu ska det bli ändring här! Sådeså!!

Sen undrar jag?! Om du hade tvättid och en av maskinerna var ledig som du hade, skulle du tycka det var okej om någon annan, utan att fråga, lägger i sin egen tvätt där?! När DU har tvättid??
Vi tvättade igår. 19 - 22. Jag slutade vid kvart över åtta och kom förbi älsk vid halv nio som väntade utanför. När vi gick in i tvättstugan sen hade någon stoppat in sin tvätt i en av våra ledig tvättmaskiner?! JAG tycker inte det är okej iaf och blev skitförbannad. Om jag hade velat tvätta två olika maskiner med saker älsk hade glömt då? Idioter. Regler är väl till för alla och ska följas?!
Så jag skrev en lapp =P : Det är inte DU som har tvättid nu, var snäll och kolla på tavlan!! Vet jag vet, jag är en bitch =P men de skiter jag i!! Om de hade frågat hade varit en annan sak, men att bara ta. That sucks..
#1 - - Alisa:

Det har jag vart med om en massa gånger. Sen även att folk ser att det finns en tid obokad vi säger tiden mellan 07-10 och jag har tvättid 10-13 så kommer någon jävel och sätter i sin tvätt klockan 09:30 och förväntar sig sen att JAG MÅSTE låta denne få TORKA sin tvätt UNDER MIN TID och att jag får börja tvätta mina kläder nästan 20 min sen för att hans maskiner inte är klara.



Det finns INGET mer irriterande. Varfrö har vi fan tidsboknign för då?

#2 - - Maria:

Hade nån tagit min tvättid, så hade jag bara slagit av maskinen och tagit ur deras kläder... Men däremot om de hade frågat först, å jag godkänt det så är det juh okej, men inte annars!!! Det är juh på MIN tid de tvättar utan att ha frågat först... Jag tror tom du har FULL RÄTT att göra så, ta ur deras tvätt alltså, iomed att det är DIN tvättid... Det är INTE okej att ta nån annans tvättid utan att fråga först!!!

#3 - - Alisa:

Jaa men rpecis, störande !!

#4 - - Charlotte:

Men alltså där vi bor så får man ta maskinerna efter en timma om ingen är där och tvättar. Däremot som det var igår när någon hade tagit en av våra maskiner innan vår tvättid ens börjat, det tycker jag inte alls är okej. Usch och fy! Kram

Till top