En egen kväll

Vardag / Permalink / 1
Precis läst ut Pojken som kallades Det. Fattar inte hur sånt kan hända egentligen? På den tiden iofs var inte barnmisshandel lika övervakat som det är idag. Mer i skymundan. Väldigt hemskt är det iaf. Men inga tårar kom. Bara frågor. Dave Pelzers föräldrar är bortgångna nu och hans mamma var medveten om all misshandel hon utsatte honom för. Det är ju helt sjukt =( och att hans pappa var så feg och inte vågade säga emot mamman?! Det är också helt skadat. Hur kan man se sin son bli utsatt för så sjuka saker och inte göra någonting?
Ska börja på andra boken nu, Pojken som inte fanns.

Skickat in plattången till Eleven nu också. Hoppas den nya kommer på posten snart. I need it. Ytligt jag vet. Förstår inte riktigt själv hur man kan bli beroende av en plattång. Lite sjukt. Mycket sjukt rättare sagt. En plattång =P men jaa haha. Hellre den än smink tillochmed!

Förstår ni hur bra SATC är?? =D men de dumma med min box är ju att man inte kan spela alla avsnitten i följd. Boxen är för gammal =) har ju den stora skokartongen. Köpte den för runt 4 år sedan nu för över 1000 kr. Nu kostar den lilla 600 kr =P men vill hellre ha den stora, den ser ju verkligen ut som en skokartong. Carrie helt enkelt. Undra hur många ggr jag sett alla avsnitten haha =D tappat räkningen.
Roligast är ju första fisen. När Carrie släpper väder framför Big. Kan inte sluta skratta då HAHA.
Sen den när Harry och Charlotte får magsjuka efter en middag ute. "FUCKING FROMAAAAGE".
Eller när Miranda har sex med en kille som älskar när man pratar dirty och hon säger "A SAUSAGE" hahahhahaa.
Och såklart. När Big och Carrie dansar långsam twist till Moonriver. Åhhh då gråter jag =) gud.
Verkligen SATC skadad haha!! Så mycket minnen. Önskar sånna bra vänner fanns i mitt liv också. Men dom kommer =) någongång hoppas jag! Hade Fia, men hon finns inte mer =*(

Vaniljglass och varma hallondags igen =)
#1 - - Sanna:

Roligt när Miranda träffar den där killen som vill gärna att hon ska dola med rumpan på han :)

Till top