En kväll i soffan

Candis / Permalink / 1
Eftersom älskling har börjat jobba igen så får jag sitta hemma själv ikväll och imorgonkväll. Inte roligt alls men han måste ju jobba och det är jag glad för =) väldigt stolt över honom. Trodde inte han skulle klara skolan när jag träffade honom första gången, men ack så fel jag hade. Många förstår inte hur jag vill flytta runt och inte fastna på ett ställe. Men varför skulle man vilja stanna på ett ställe, med villa och allt när man kan se andra delar av sverige och eventuellt världen? Träffa olika människor =)
Det som är jobbigt är när man träffar dom människorna som man "klickar med". De som blir ens vänner. När man sedan måste lämna dom, det mina vänner kommer bli jobbigt.
Men att fastna, är jag nästan lite rädd för. Då börjar allvaret på riktigt. Barn, fast jobb för evigt, villa, kombi, lån mm mm. Det livet lever man sen tills man dör. Att skaffa barn just nu är verkligen otänkbart. Varken Henke eller jag har växt till oss än och ingen av oss har tid, lust eller ork med ett barn. Vi vill hinna leva först helt enkelt och inte se världen genom att bara resa dit i 2 veckor kanske.

Vilket långt utlägg haha ursäkta. Nu ska jag sätta i mig ett lass med makaroner och kokt korv och kolla på det nya avsnittet i The Hills!
#1 - - sanna:

aah, jag känner precis samma sak! inte för att jag har nån karl ens just nu, men innan familjelivet så känns det som om man vill hinna göra alla saker som försvåras avsevärt när barn och sånt är med i bilden!

Till top