Endel att göra idag =)

Vardag / Permalink / 1
Innan jag idag vandrar ut på gården och ut i solskenet så ska jag:
♥ Gå ut med hundarna
♥ Städa upp lite överallt i lägenheten
♥ Diska
♥ Försöka vika ihop tvätten lite snyggt =)

Så nu sitter jag och försöker fixa ihop en nyare mp3lista i mobilen. Men det är fullt =P typiskt. Får köpa större minneskort, tur att dom inte kostar så mycket =)

Har gjort lite nya kategorier här på bloggen så de blir lite lättare att hålla reda på saker. Och så har jag även ändra namnen pyttelite på de flesta. Humor, Filmer, Musik, Hissar & Dissar, Videos är några av dom nya =)) kan ju vara roligare att hitta saker lättare kan jag tro. Även jag själv gillar att kolla bakåt i tiden på vad man skrivit och en specifik video. När jag rensade så hittade jag nämligen en video jag la ut för Fia när hon fanns och sånt är så kul att se igen =*))) den här gången var det Henri Mancini - Moonriver, precis efter att hon hört den för första gången. Våran låt gumman!! =*))

Första augusti idag?! Vad tycker ni om det? Vill ni att sommaren ska vara över eller vill ni att den ska fortsätta? Mitt svar vet ni ju redan ;) Pusss pusss hoppas ni får en underbar dag sötisar!!

Jag vill ha fler objektiv =D tur så är dom ju inte alltför dyra begagnade heller, funkar dom så spelar det ju ingen roll =D blir att önska sig av älsk..
#1 - - Anonym:

Håller med dig, bebis som bebis, det finns vackrare bebisar, som bara itne syns för att deras föräldrar inte är kändisar. Allt har blivit så kommersiellt, tom att ah barn. Jisses!



ja tyiden flyger redan 1 Augusti och en massa löv har fallit?! Helt sjukt, snart är det väl redan höst och bomms är vi inne i vintern igen.



Det samma gumman, hoppas du hinner med allt idag!:)

Till top