Hissar & Dissar

Candis / Permalink / 1

- Falska människor. Till höger och vänster dyker dom upp. Så snälla, underbara. För att sedan ändra skepnad till nästintill schizo beteende! Varför är min fråga? Är de jag/vi andra som är sjuka i huvudet eller vad?

- Manchestertyg. Hmm nej, kommer aldrig gilla det "modet". Blir dessutom söndernopprat i rumpan, det är den erfarenheten jag har av det iaf.

- Ovanliga namn på barn. Paprika, Traste, Gunno(kille), Honor (Albas dotter) mfl. Men den som verkligen tar priset är ju My Name Is Earl killen, Jason Lee. Hans son heter Pilot Inspektor?! Behöver jag säga mer? Fint med ovanliga namn men Pilot Inspektör?

- Kallt och regn. Sommaren är väl nästintill över nu tyvärr =/ luften känns spräckligare, kallare. Hann vi uppleva sommaren i år? Nej, inte jag iaf!




♥ Doritos Nacho Cheese chips. Åhhh gud, de är så goda. Finns inte ord =D en påse försvinner alldeles för fort!

♥ Höstmys. Tända ljus, varm choklad, mysiga stickade sockor och löven som faller utanför fönstret. Ibland är ju hösten mysig, men inte alltid!

Samsung Soul. En dag, ska den bli min!! Och jag kommer göra vad som helst för att få den =) i ett rosa format!

Promenader. Underskattat helt klart. Lurar i öronen, eventuellt kameran med sig och ta en promenad, de finns riktigt mycket fint ute i världen som bara väntar på att få upptäckas.
#1 - - Pernilla:

Vet några som har döpt deras barn till Humlan

Till top