Jävla plagiatapor

Gnälligt / Permalink / 14
NÅGON, har kopierat min tatuering på magen... Fick en kommentar av en tjej som frågade om jag hade designat den själv och att hennes kompis hade gjort en exakt likadan förra veckan. FY FAN I HELVETE. Den tatueringen betyder allt för mig, speciellt sen Fia gick bort.
Men jag tror inte nån kan vara så jävla kall och sjuk i huvudet och bara kopiera. Så nu ryker tattoo bilderna och den kategorin! Tyvärr...

Fy fan för vissa säger jag bara =*((( förlåt men nu blev jag sjukt ledsen..



Här är det fula jävla fanskapet. SÅ NI VET. ALLT PÅ MIN SIDA ÄR COPYRIGHT!! FRÅGA INNAN... Fan vad arg och ledsen jag är, kan inte prata med älsk för jag börjar fan snart gråta =*((
Det här får man för att nåt betyder mycket för en och för att man vill visa det...


Och min!!! När den var nygjord!
#1 - - J.:

Sv: Mm =) Vad dåligt att hon gjort en exakt kopia. Tatueringar ska vara unika. Varje person (tycker jag) ska ha en speciell och unik tatuering!

#2 - - Junitjej:

Förstår att du blev ledsen!

#3 - - H:

skriv din msn på min blogg så addar jag dig så kan vi prata där.. tar bort den kommentaren sen som innehåller din msn..

#4 - - Em:

vad tråkigt verkligen, förstår dig. hoppas du fortfarande kan känna att den är liksa speciell ändå, det var trots allt du som kom på designen.

#5 - - Maria:

FY FAN I HELVETE... Vad ær de før mænniska som kan gøra så.. Har hon ens læst din blogg innan...

SLÅ PÅ

Pussar på dig min gumsan.

/En ARG Maria..

#6 - - Maria:

FY FAN!!! Utan att ens fråga!!! Det var väldigt otrevligt gjort av denna person!!! Förstår verkligen din frustration!!! Men hoppas du ändå kan känna att den betyder nåt speciellt för dig, DU har juh trots allt designat den(vad jag fattar av din frustration över den), men jag förstår även att du gjorde den för att du ville ha nåt speciellt som INGEN annan har... Tatueringar borde vara unika!!! Hoppas det löser sig för dig!!! LYCKA TILL(eller vad man säger)!!!

#7 - - Anonym:

Trist!!

#8 - - alexandra:

Men gud =S på exakt samma ställe också typ!!!

usch, förstår att du är grymt ledsen!

#9 - - Erika:

fyy fan säger jag bara :S Går det inte att anmäla på nått sätt? till och med jag blir arg!! Har också en tatuering och jag skulle bli irriterad och ledsen ifall någon tog en bild från mej för att göra en likadan, och den är ändå inte min design, så kan inte ens tänka mej hur du måste känna dej :*((

Det är nog inte till någon tröst, men din var iaf grymt mycket snyggare!! Hoppas hon ångrar sej!

Hoppas du får en någorlunda bra och glad dag iaf! :) Kramar om

#10 - - Alisa:

Nej gumman, shit! Vad hemska människor det är. att man ska behöva tänka på att inte lägga ut en bild på sin tatuering för att någon ska få för sig att kopiera något så speciellt. Men shit! Gaaah man blir så jääädrans arg.



men om det känns bättre, så är din r07467t687687567459 gånger finare!:)

#11 - - ☆ m a l i n .:

Om man ska hitta en minimal positiv sak i det, så är kopian mycket sämre gjord! Blommorna ser ut att ha målats av en riktig amatör, med vattenfärg....

#12 - - rebecka:

Fyfan vad irriterande, nu tar jag bort bilderna på mina tatueringar med. Vilket as som kopierade rakt av liksom.

#13 - - chrisse:

men herregud. hur kan man göra så?? att man inte ska få visa sin tatuering utan att få den snodd. antagligen har väl den andre tjejen sett den någonstans på nätet... för hur dum e man om man tatt den från din sida lixom.

måtte honb ändra sin!!!

lycka till, hoppas att du orkar kämpa på för din tatuering!

#14 - - Marie:

Jag hade blivit vansinnig.. eller, det finns nog inte ord hur arg jag skulle bli.. Kan ju inte annat än hoppas att hon som kopierade får en fet infektion :)

Till top