Lägga mig och sova en stund

Vardag / Permalink / 3
Jag tror faktiskt det. Innan klippningen vid kvart över sex. Ont i huvudet.

Interna skämt? Bullshit. Lillebror är ju också med och driver. Fan vad trött jag blir. Men det är ju bara ett bevis på att vissa har för mycket tid och sitter hellre och driver med andras liv istället för att göra viktigare saker. Som att söka jobb t ex och skaffa eget boende =P
Allt pga av att jag inte gillar vänstern och deras sätt att tänka. Eller kanske är det mer? Jag har inte fått något svar än och kommer antagligen inte få det heller. Men jag hoppas de fortsätter ha skoj och visst är jag lite stolt över att jag lyckats komma in i någons huvud så mycket så de måste driva om mig. Fan då har man lyckats manipulera någon rejält.

Ska kolla blocket om de finns någon trampmaskin. Skulle vilja ha en hemma. Behöver träna mina knän och röööv och då passar ju en sån riktigt bra. Gillar inte gymet. Inte efter jag tränade där på gymnasiet hehe blev nästan lite överdrivet då, fast ändå skoj. Men lättare hemma, då kan man bara kliva upp och behöver inte bry sig i att man först ska dit. Bara planer än så länge!

Nej godnatt =)

Liten är ett riktigt mongo till hund!!!
#1 - - Rambz.:

sv, jobbaru med?

#2 - - Rambz.:

undra bara.. lite nyfiken av mej :D



/R.

#3 - - lavinia:

ja jag vet inte riktigt varför, var någonting med författar strejk stog på msn.se.





Fin fin blogg skulle önska jag kunde göra en så vacker design. Hur lägger man in annan text och symbol inför varje inlägg? Du har ju en pärla.

Till top