Obehaglig nattpromenad

Gnälligt / Permalink / 1
När vi kom ner på vägen utanför lägenheten så kommer det en stor jävla labrador/rottweiler mix kutande med raggen högt. Lös såklart och virvlade runt oss och våra hundar morrandes. På nått sätt får jag upp en skrikande Zamme i famnen och Henke försöker putta bort honom med benet med Whisky bakom sig.
Bakom kommer denna idiot till ägare "Han är jätte snäll". Du, han var inte snäll någonstans. Sen börjas det. Vi försökte få det äcklet att fatta att han ska koppla hundjäveln. Alla hundägare VET att inte alla hundar går ihop även om ens egen är SKIIIIITSNÄLL. Ibland funkar det inte, som i det här fallet.
"Ja men jag höll ju påå att koppla honom, så snacka inte" Ni kan ju gissa vad för sort han var?!
Så försökte han om och om igen att få det till vårat fel "Sparka inte på min hund, jag skulle koppla honom, han är ju skitsnäll, så snacka inte"
Koppla hunden redan i trappen då om du vet att han sticker?! Och Henke skulle inte sparka på en hund, stor skillnad på att försöka putta bort honom och sparka!
Bakom honom står hans brud och med deras lilla vavva. Som bara skäller och skäller och skäller. Lös såklart! Hon säger inte ett knyst.
Men att försöka resonera med honom och få han att fatta att vi inte har en jävla aning om hans hund är snäll och att han ska koppla den för det kan hända en olycka, de gick inte. Fan man måste dumförklara sig själv för att få en sån idiot att fatta.
Har träffat dom förut med den lilla hunden. Tjejjen berättade då att den stora inte gillade små hundar?! Killen gillade jag inte alls =/ vet inte varför, men han verkade inte snäll.

Jag skulle själv ALDRIG ha Zamme lös när jag gick ut i ett sånt område när det finns så mycket hundar överall, även om jag vet att han stannar hos oss. För han kan ju sticka, man vet ju aldrig. Och jag skulle skämmas ögonen ur mig om han sprang fram till några andra hundar.

För några dagar sedan också, kom de en pudel springande till våra hundar också. Ägaren lunkandes efter. Bad inte om ursäkt eller nånting?! Idioter med hundar! Om våran mot all förmodan skulle bita, då sitter vi i skiten. Vad är de ni inte fattar =//

Glad att ingenting hände iaf, men jag var knäsvag när vi gick därifrån =(( Snälla koppla era hundar, för hundarnas och våran skull. Om ni inte vet det så är lösa hundar förbjudna här i vårat område..
#1 - - Alisa:

Ja man undrar hur vissa hundägare tänker. Vissa kan inte ett knyst om hundar och hur de funkar och o andra hundägare.

Tur att det gick bra i alla fall!

Till top