Tack så mycket..

Gnälligt / Permalink / 6
Egentligen borde jag länka till inlägget hon precis skrev. Ser sååå smart ut, med massa meningar och "svåra" ord =D men efter en sömnlös natt med många frågor så har jag varken lust eller ork (nej jag är inte arg, ledsen, stött eller något annat, bara förvånad?!). Allt känns väldigt onödigt. Men hon känner ju verkligen mig genom min blogg också OCH min snutte med stor haka som är fejk ingenjör. Bokstavligt talat, ni hör ju hur det låter. Tycker de borde gå in på Bergsskolan och kolla vad han läst egentligen. Istället för att bli Civilingenjör, som de så fint låter, så valde han ett specifikt område istället för att läsa lite om allt?! Man behöver inte gå på KTH eller Chalmers för att gå på högskola, men de kanske ni inte visste?! Och allt verkar handla om Vänsterinlägget jag skrev (borttaget nu) vilket även jag tyckte var lite onödigt och jag tog då bort det. För som alla vet kan inte vänster och höger diskutera och alla tycker olika.

Och skattepengar går till A-Kassa?!
Ja de skulle jag verkligen vilja se eftersom jag levde på 2500 kr i månaden när jag var arbetslös och betalade 500 kr till Facket och A-kassan? Borde man inte få mer pengar när man då betalt 5-8000 kr i månaden i 3 år?
Betalar fortfarande 500 kr i månaden till a-kassan för att jag inte har fast jobb och har blivit nekad högre ersättning för att jag inte jobbat tillräckligt mycket?! Vill gärna höra en förklaring till det också!!

Många kanske reagerar när jag först skriver sorgligt inlägg sen ett om skit. Det är väl inte så konstigt egentligen?! Blir påmind varje dag om vad som hände. Speciellt idag. Jag försöker intalat mig att det inte hänt och de gör det hela lättare om jag skriver nåt onödigt efteråt. Men bara för det bryr jag mig inte och är en idiot med noll hjärnkapacitet?
Att jag sedan gnäller över småsaker? Ja om nåt går fel HELA TIDEN, då blir man rätt trött och bitter efter ett tag efter allt som hänt. Man gnäller över skitsaker som händer hela tiden även fast det är onödigt.
Småsaker som hela tiden händer utan paus gör att man tillslut blir ledsen över minsta lilla!

Eller det kanske är för att jag inte lägger in en massa svåra ord och krångliga formuleringar för att verka smart och belevad?! Gör det mig till ett pucko?

Joooo kära Lerum, du är nu satt i mitt fack för mobbare. För det är precis vad du är, men du vägrar inse det själv. Att göra sig rolig på andras bekostnad, säga att det var internt, det kallar jag för mobbning iaf! Är det internt lägger man inte ut det på internet så att andra kan se och "skratta" med er!!!

Gnälla på att jag jobbar i klädbutik också?!
JA JAG HAR ETT JOBB?! Bättre än att vara utan pengar även om det kanske inte är de jag vill göra resten av mitt liv och vill man prova på andra butiker så är det också fel?! Ja ni hör ju kanske hur det låter?!'

Det är fel att jag handlar saker också! Lyxkonsumtion? My money, I can do whatever I want. Visste jag att det skulle gå till nåt bra så hade jag skänkt pengar till olika organisationer. MEN, 90 % av det går rätt ner i fickan på giriga gubbjävlar och vad gör mina pengar för skillnad då? Men ingen har en aning om mina och Henkes planer. Vilket syns på deras syn på människor som har pengar..

Klankar även ner på våran förlovning.
Att det är fejk mm mm! Jag vet inte men jag är 23 år. Mitt liv kommer jag leva med Henke om ni tillåter det vill säga. Man köper inte ringar för flera tusen om det är fejk. Inte jag iaf. Fan kasta pengarna i sjön!! Idioti!

Fan vuxna människor. Den ena 27 och den andra i 20 årsåldern (kommer inte ihåg). Dags och växa ifrån det där kanske?! Men det här är de sista jag skriver om det. Klarar mig utan att skratta åt andra människor idioti. Finns roligare saker i livet!
#1 - - Malin:

Jag blir så trött på sån skit, åh lika trött som jag blir när vänner ljuger för en. Och det har jag varit med om massa gånger kan jag lova.

#2 - - Malin:

Åh va arg jag blir när jag hör sådan skit vissa håller på med. Trött! Jo jag vet och vissa märker inte att jag märker att de ljuger, det är ju de värsta. Man ser ju rakt igenom vissa när sånt är. fattar nada. Men hoppas det går mot ljusare tider nu när man kanske ska på dejt o sånt inom en snar framtid :P

#3 - - Malin:

Nope jobbar idag som vanligt. Men har bara 8 arbetsdagar kvar här nu, känns toppen. Men skulle velat vara hemma idag känner mig inte allt för pigg o frisk. Illamående o sån skit kan man klara sig utan tycker jag allt. Jobb idag eller?

#4 - - Sandra:

tänk att det finns så jobbiga människor.

Tror egentligen att dom är bara avundsjuka på dom som har det bra med jobb, kille , bra ekonomi osv.

en liten fråga jag har =)

Vad är det för skillnad mellan bergsingenjör &

Civilingenjör ??



min karl är civilingenjör , men jag brukart säga mest att han vänder papper :P hihi



ha en toppendag !

#5 - - Alexandra:

EEEEH, vem är det som skriver sådär? Varför ska alla klanka på dig hela tiden? =S Gud vilka störda människor!! Ha de bra =) kram

#6 - - Maria:

Haha... Vissa människor har inga egna liv... Det är juh helt klart!!! Varför klanka ner på att nån jobbar, shoppar, är förlovad om man inte själv är avundsjuk på det??? Du jobbar juh å får köpa precis vad du vill för dina intjänade pengar...



En kille klankade ner på min och min killes förlovning... Att det var fejk... Han menade att om man inte gifter sig inom ett år efter förlovningdagen så är allt fejk... Då kunde man lika gärna inte förlovat sig... Vi förlovade oss för att vi VILLE det, för att visa folk att vi älskar varann och att det ska vara vi resten av livet(oavsett om det blir bröllop eller inte)... Mamma och pappa är förlovade sedan 17 år tillbaka och har INGA som helst planer på giftermål...



Å som du sa: Man slänger inte ut flera tusen på ringar om allt ska vara menat att vara fejk!!!

Till top