Vaken men trött

Vardag / Permalink / 0
Varför är man trött när man sovit i 10 timmar utan stopp?!

Kollar ut, det regnar. Jippie. Det betyder då, för alla som läser min skitblogg, att hundarna inte vill kissa ute. Och vore jag smart skulle jag börja gå redan nu. Men jag är inte smart, rätt IQ befriad och lever i en rosa liten bajsvärld som Miss hagalen så fint berättar. Jag är en fästing som borde dras upp med rötterna och spolas ner i toaletten. Nej jag tänker inte ta upp vad hon gör med sitt liv, men det är inte mycket. Skulle aldrig själv dra "interna" skämt om någon jag pratat med ett bra tag och gillat innan. Speciellt när jag själv sitter i en liten kokong av skit och sorgligt liv. Det är bara liiite sjukt enligt min mening iaf.
Nog om det!

Idag är det jobb som gäller. 14.00 till 20.15. Systrarna Ohlsson kommer hit också någongång ikväll eller eftermiddag =) lämnar lilla Escorten och sover över en natt.

När ska regnet upphöra egentligen? Det regnar ju verkligen varje dag förutom igår. Vädret är riktigt fucked up helt enkelt. Tur att jag jobbar och ska stå inne hela dagen och mysa för mig själv =)
Till top