10 Månader

Älskade Sofia / Permalink / 4
Det är svårt och jobbigt att förstå hur en sån underbar människa, världens mysigaste tjej, inte finns hos oss längre.
För snart ett år sedan firade vi nyår. Vi hoppades på ett bra år, med flytt och nya jobb. Men du hann inte vara med, du fick inte ens vara med :*( du fick bara uppleva början och sen ett slut.
10 Månader har redan gått.

Jag saknar dig, varje dag, varje minut..
#1 - - Jennie:

usch ja det tog ju lite tid men man får vara positiv o hoppas man får bättre tider nästa år :) vilken fin bild på dig och fia =)

#2 - - Sara:

Livet ska inte vara lätt, så är det helt enkelt. Tänker på dej och hur du saknar din bästa vän så mycket. Sitter här själv med en dödssjuk pappa och blev hastigt uppsagd på jobbet för en vecka sedan. Man ska inte ta något/någon för givet.Apropå arbetslös, (vet ju att du har fått extra jobb nu men, ) satt själv å tittade igenom vilka jobb som finns att söka och jag läser din blogg dagligen och tycker verkligen att du är enormt duktig på webbdesign. Har du inte funderat på att söka jobb inom det ??

Jag hittade ett jobb som säkerligen passar dig. Gå in på arbetsförmedlingen och klicka på

Lediga platser i Västra Götalands län/Mölndal inom Kultur, media, design:Lesley Cosmetics AB, Mary KayFörsökte lägga in länken, men den var så himla lång, så det gick inte. Hoppas att du hittar den.

Känner ju inte alls dej, men har ju som sagt följt din blogg ett bra tag och jag tror faktiskt att detta skulle passa dej. Skadar ju inte att ge det ett försök ialf ;)

Ha en trevlig dag.

#3 - - Cristel:

buhu vad tråkigt =(

#4 - - ☆ m a l i n .:

Usch det är så orättvist när livet tas ifrån någon långt innan det är tid.... :( Känner med dig.

Till top