Andra Advent

Vardag / Permalink / 4
Känns som att allt springer ifrån en. Alldeles nyss var det första advent och vi var i Borlänge och jobbet började på måndagen. Nu har en vecka redan gått och jag trivs så sjukt bra på jobbet. Önskar och hoppas att jag får vara kvar lite längre än bara december ut. Skulle bli så fruktansvärt glad då!

Jobbade bara 4 timmar idag. Åkte vid tio men var ändå inte hemma förrän vid halv fem. DET är de negativa med att pendla, det känns som att man aldrig kommer hem hehe. Men det är ändå lite mysigt att sitta på bussen hem med lurarna i öronen och bara kika ut genom fönstret. Hmmm får nog prata med älsk om vi kanske inte ska kika på en lägenhet mer centralt. Nån slags uthyrning måste det väl finnas?!

Vi hade en inneboende nummer två här inatt också :) lilla Johan var här och hälsade på. Så imorse när jag skulle till jobbet åkte han med för han skulle hem till Hjo igen, han var bara här på snabbvisit.

Mmmm sugen på mammas ugnsbakade lax med senapssås. Mycket mumsigt.

Ledig imorgon, riktigt skönt, för att sedan ta nya tag och så blir det ca 6 dagar i sträck och så lite mer kanske. Bara Emma jobbar så :D hon är så söt. Och så Julbord på Liseberg på Tisdag. Måste försöka ta med mig kameran :D

F*******N vad min hund fiser illa. MY GOD....
#1 - - Jennie:

Ja det tycker jag du ska göra. Jättegod, fastnade för den direkt :)

Mysig ljusbild! Skönt att du trivs på jobbet :)

#2 - - Krille:

AKTA så inte din lille vovve fiser mot dom dära ljusen bara.. Det kan gå rätt galet då! hehe ;D

#3 - - Krille:

SV: haha precis som här då! Hoppas allt är kanon med dig! Grymt fina kort du tar förresten! Måste me ta o lära mig hur min kamera fungerar snart ¤skratt¤

#4 - - Emma:

hahah vår hund var lika dan igår, vi undrade vad i helsike han hade fått i sig ;P

och när det händer så vänder han huvudet blixtsnabb mot rumpan, precis som att han undrar vad som försigår där bak, haha.

Till top