Ännu en dag hemma

Vardag / Permalink / 6
På torsdag har jag varit hemma i en vecka :*( pratade med chefen igår och hon tyckte hellre att jag skulle vara hemma en dag mer än att komma tillbaka och sen bli sjuk igen. För nu kan verkligen ingen annan ta mina pass!
Är ledig imorgon egentligen men skulle jobbat idag.
Börjar bli bättre men de sitter fortfarande kvar i näsan och halsen. Har slutat använda nässprayen för den gör så att halsen gör sjukligt ont. Vet inte om den är för stark. Otrivin, den med menthol, inte bra :P
Är bara hes just nu, lite snorig och så gör de ont i halsen men det ordnar sig!

Lyckades bli avskriven från ams också mitt upp i alltihopa. Låg ju däckad i torsdags och satte inte ens igång datorn och då avskrev dom mig. Fattar inte poängen med att ringa in varje vecka när de vet att man fått jobb?! "Jag jobbar, jag jobbar, jag jobbar" de är ju de dom kommer få höra varje gång?! Nej usch, vill bara komma ifrån dom. Det är målet här i livet!
Men var duktig och drog mitt snoriga ass ner till ams och skrev in mig igen.

Jordskalv i sverige också. Fränt :D

Hehe de mörka fläckarna på bilden är det skitiga balkongfönstret. Blir lätt så när de byggs balkonger :) och ännu ingen snö, inte ens någon som fastnat lite. Kanske lika bra, har hört att de bara blir slask av alltihopa ändåså hehe.
#1 - - Nina:

ja, absolut! det jag är mest less på är människor som klagar och säger att dom är för tjocka (eller för smala) hela tiden! vill dom banta & må skit kan dom göra det själva, varför ska dom dra in andra i det? ska jag också må dåligt över det? jag tycker det är brist på respekt när man säger sånna saker. hoppas du förstår hur jag menar. ;)ha en bra dag!

kram/nina

#2 - - melanie:

vet du om det kommer en till säsong alltså 5 av the hills ? :D

#3 - - Emma:

hah jag vet. såg det tidigare att det kommer ännu ett till. very niiice :D

#4 - - SEX AND THE CITTY:

Gud vad söt du är på bilden här till höger :)

#5 - - melanie:

vi får hoppas :D

#6 - - Alisa:

Tack sötnosen!:)

Vaah avskrvis du bara sådär, på en dag bara!:S Alltså AMS är juh helt ur vettet, hur fungerar de egentligen? inte alls tydligen...

Till top