Arga lappar i tvättstugan

Gnälligt / Permalink / 6
Vet ni, jag förstår varför alla dessa lappar åker upp. För vissa människor drar sig verkligen inte för att ta andras tider, tvättmedel mm. Kom ner nu till tvättstugan, skulle tvättat vid ett men glömde totalt. Då precis blir "mina" två maskiner klara?! De har alltså tagit min tvättid?! Men de var ju precis klara så jag slängde ur dom kläderna och in med mina. Fan skaffa en egen tvättid mongo!
Även om jag såg att ingen tvättade även fast de satt den uppsatt tid så skulle jag inte lägga in min tvätt. Det skulle bara kännas fel.

Mitt vänstra öga mår inte så bra just nu :P som en bonus för att jag aldrig blir kvitt förkylningen. Tror jag fick in lite av ansiktsmasken i ögat igår. Det rinner men gör inte ont, har sköljt några ggr med en massa vatten. Det är bara störande att det rinner så mycket just nu. Detta är då resultatet iaf:
#1 - - Johanna:

Det är inte ögoninflammation du fått då? Kram!

#2 - - Janina - modellen som skiter i alla måsten:

Svar: Ja vist är dom underbara! Jag älskar deras bodybutter. Lukterna är sååå goda & jag har en känsla av att dom ska vara ganska bra för huden också. Min hud verkar iaf bli glad & nöjd. Hur jag nu kan märka att den blir glad kan vi ju fundera på :S Dumt uttryckt kanske :PTråkigt att dom har så dålig respekt i er tvättstuga! Jag vet själv hur det är. Hos oss finns det en tjej som kan tvätta på måndag, ge fan i att lägg in tvätten i torktumlaren & sedan låta den ligga där tills på tisdag kväll. trots att kläderna luktar möggel när man tar ut dom eftersom man själv har tvätt-tid. Sen har hon helt enkelt slängt in sina egna kläder i torktumlaren på våra tvätt tider flera gånger eftersom hon ger fan i att göra klart allt när hon har sin tvätttid. Grymt störande!

#3 - - Emma:

hualigen, det där så inte alls bra ut!

#4 - - Lena:

Trist att glömma tvättiden...men du fick iaf tvättet :)Aj,aj ögat såg lite irriterat ut men så kan det bli om man får in starkare medel så som ansiktsvatten...avakta du så ska du se att det försvinner...men blir det värre ska du så klart kolla upp det för ögonen ska man vara rädd om!Ha en fin dag!

#5 - - Emma:

nu har jag fört över pengarna på samma konto du angav när du fixade min design :)

#6 - - Jennie:

nä ditt öga mår nog inte så bra ser det ut som. det värsta är att gå o jobba när man får något sådant eller annat så man ser hemsk ut. :( trivs du brapå gukdfynd förresten? hur många halsband har du glömt ute? :P

Till top