Fjärde Advent

Vardag / Permalink / 5
Har ingen julkänsla alls. Tror inte den kommer infinna sig heller innan Julen är här. Känns så värdelöst men men. Ingen gran har vi heller.
Jobbar två dagar till sen åker vi hem dagen innan jul när jag slutar vid halv åtta. Kommer inte vara i Borlänge förrän sent på natten. Hoppas verkligen att det kommer bli bättre nästa år, det måste bli det!
Skulle vara skönt med struktur i livet och inte känna pressen att man inte kan säga nej så fort man får lite jobb. Försöker se positivt men det är verkligen svårt ibland. Vill bara att allt ska vara normalt, ha ett jobb..

Trött som en gris just nu och ska snart ut med vovvarna, sen lägga mig i underbara sängen med älsk och somna bort. Är så himla trött och slut hela tiden. Ni får stå ut med att jag är tråkig helt enkelt!!
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Jag ska hålla tummar för dig!:) Att det blir bättre näsat år och du kan få ett fast jobb som du är nöjd med och trivs på och kan koppla av och njuta av vardagen och livet i sig!:)

Jag vet hur det känns och jag vet hur tufft det är speciellt när man är i ett förhållande och räkningar att betala och ett liv att leva.

Men jag tänker på dig och önskar dig massa lycak till gumman. Verkligen!

#2 - - B:

Cheer up Sweetie!!!, som Carrie säger.http://www.youtube.com/watch?v=-d84U-MUsXgeller leta efter Star Wars Rap 2 with subtitles

#3 - - Anonym:

Kommentarer som skrivs enbart för att få läsare IGNORERAS..

#4 - - Jennie:

Trist att du inte har nån julkänsla.. Känns som det försvinner mer o mer för var år. men för mig är det nästan bara snön som fattas :)

#5 - - ☆ m a l i n .:

Enligt mig är hennes bakgrund ganska lik din, lite gammelrosa fast lite mer åt det beige/bruna(?) hållet.

Men färger blir så olika på olika datorer!

Till top