Hemma igen :)

Vardag / Permalink / 7
Det gick jättebra på första jobbdagen, kan meddela att det inte är bara och gå dit och ställa sig och se söt ut hehe väldans mycket att hålla reda på, men rätt lätt kassa så de här ska nog gå superbra. Man ska bara få in rutiner och sånt. Ska redan jobba första riktiga passet på torsdag för en av deras ordinarie fick lov att sjukskriva sig. NERVÖÖÖST. Börjar imorgon vid tio igen, skooooj. Just nu känner jag mig lite som en Prao elev haha.
Älsk kom och hämtade mig efter jobbet, aldrig mer säger jag bara. Blir bussen hädanefter. Vi satt i kö nästan en halvtimme. Helt sjukt vad bilar det var ute.

Det går inte att förstå att det är första December idag. Känns jättekonstigt och speciellt eftersom det inte finns någon snö. Men om man tänker efter, är det inte i Februari som sverige står längst ifrån solen?? Eller har jag helt fel?

Älsk står och göra korvgryta, guuuud så gott :D hungrig..

Lite julmys har vi hemma iaf, men mer kommer att åka upp den dagen då jag är ledig nästa gång hehe. Adventsljusstaken är full av polkagrisar och lite glitter iaf. Åkt halva Partille runt för att hitta dom haha. Ingen säljer polkagrisar längre.
#1 - - Schnitzel:

En halvtimmes kö bara? Var glad du... två timmar tog det mig att komma från en sida Stockholm till en annan x(

#2 - - Maria:

Vad kul att det gick bra på jobbet gumsan...:)



Puss o kram...

#3 - - Anna:

Vad mysigt det är hemma hos er, och vad skönt att första dagen på jobbet har gått bra :D

#4 - - mamma:

Kommentarer som skrivs enbart för att få läsare IGNORERAS..jättemysigt gumman.

#5 - - Marra:

Ohh verkligen jättemysigt :)

#6 - - Carro:

Mihi, jag har oxå de där hjärte-gardinerna :D Fast mina sitter i köket ! Bra val :D

#7 - - fine:

Nu har jag suttit och läst igenom alla dina inlägg i december... vilken skön stämning och så många vackra bilder! Du har verkligen öga för det skriva ordet och för fotografering. =) god jul!

Till top