Paprika maniac

Vardag / Permalink / 6
Paprika är både gott och låter fint. Tycker ni inte? Paprika, låter så sött :)

Jag tror jag har träningsvärk i halsen, att det är därför det gör så ont haha. Blir väl så kanske när man hostar hela tiden.

Imorgon börjar jag jobba igen också. Känns pirrigt. Någon kommer få ropa ut numren åt mig haha. Är fortfarande hes och låter lite som en kråka. Men det ska nog gå bra. Får köpa halstabletter och dricka mycket så halsen inte torkar ut. Saknar alla jobbisar. Speciellt Emmisen :D ni hade också gillat henne om ni träffade på henne. Sådeså.

Har två designer att göra nu ikväll också. Tänkte försöka hinna klart med dom innan jobbet börjar igen. Vet inte om jag kommer orka sitta så mycket vid datorn då hehe.

Blev Italian Tomato Soup idag igen :D hade massa kvar sen igår + paprika och mackisen. Gott var det.
#1 - - Jennie:

dom vet inte vad som är fel ännu så jag ska göra ett cykel test med ekg påsatt så dom ser hur hjärtat reagerar... sen vet dom fortfarande inte vad som utlöser min andra sjukdom... och det har gått ett år! Känns som om det aldrig tar slut.. men om du typ glömmer något ute o någon tar det o chefen märker det, blir det avdrag på lönen då?

#2 - - Sabine:

faaaaaaaaaaaaan vad snygg design!!

har du gjort den själv?

#3 - - Anonym:

visst är det tråkigt när dom inte tar in parfymer man önskar, jag ville ha GUESS by marciano förut, om du vet vilken parfym jag menar, men det kunde dom inte. förstår inte varför..

#4 - - B:

Jag vill inte förstöra din lunch men jag vet att tomaterna o paprikorna är syrliga o kanske dom är inte så bra till halsen just nu. Dom har massviss vitaminer o är jätte bra, jag vet, men ändå.

Just saying.

#5 - - Anna:

Det ser jättegott ut :p Nu vart jag ju hungrig igen juu :D

#6 - - Jennie:

Italian tomato soup älskar jag!! :)

Till top