Slut som människa

Vardag / Permalink / 6
Precis kommit hem. Det värsta med dagen är bussen hem helt klart. Folk överallt, mörkt, köer, regnigt. Nej uschaaaaa. Supertrött nu och måste ut med vovvarna. Sen ska jag ställa mig i duschen ett antal timmar haha.

Vi kommer få en liten inneboende här ett tag också. Calle, Fias, ska sova hos oss några dagar. Kommer kännas riktigt skumt hehe mest för att det är just Fias pojkvän. Men det ska nog gå bra. Det brukar det göra.

Har faktiskt köpt mörk hårfärg igen.
Mitt hår är så glanslöst och ingen näring finns det så. Och så gillar jag mörkt mörkt, de är så grymt snyggt och gillar man nåt så ska man hålla sig till det. Men de tänker jag slänga i imorgon, är nämligen ledig då, ska bli riktigt skönt och då ska jag pynta och städa lägenheten lite mera, mysa till det riktigt ordentligt. Försöka hitta de röda gardinerna till köket. De försvinner varje jäkla år haha.

Men nu ska jag ta bebisarna så jag kommer in någongång och kan ta det lugnt.

Vad har alla kära läsare hittat på idag då??
#1 - - Anonym:

Halloj! Hur går det på jobbet då? Hoppas du trivs! Idag har det inte hänt så mycket, städat lite här hemma, umgåtts med mormor. Mest tagit det lugnt, men i morgon ska jag baka saffranskaka. mums!

#2 - - Jessie<3:

Otroligt fin design du har! Helt paff =P Har du för dig ikväll? Kram!

#3 - - Anonym:

jag har lagt upp receptet, kika så får du se :)! Ja det är inte lätt änr pengarna inte finns där, lika för mig med. Har köpt en parfym åt honom, funderar på nån snygg skön tröja också. Alltid lika svårt det där!

#4 - - Mindy:

Trött med bara bra..ska snart slöa i soffan med min kära.ha en mysig kväll:)

#5 - - Jessie<3:

Okej va trevligt =) ja ligger i sängen och myser och tittar runt lite på datorn. När jag vet hur ja vill ha min blogg design så vore det jätte snällt och roligt ifall du kunde hjälpa mig =)Kram!

#6 - - Anna:

Jag har inte gjort så mycket mer än städat och pluggat idag. Hela dagen har gått åt till att julstäda fint i lägenheten :)

Till top