Time for me to sleep

Vardag / Permalink / 3
Jag måste gå och köpa ögondroppar har jag kommit fram till. Har så enormt torra ögon, speciellt när jag jobbar. Både på Lindex och nu på Guldfynd. När jag kom hem såg jag ut som en gammal tant med fina linjer under ögonen. Helt sjukt. Aldrig sett det förut. Ögonen var helt illröda :( kan ju inte se ut så när jag ska sälja smycken heller. Så imorgon efter jobbet måste jag knalla förbi Apoteket.

Åhhh, har sagt det förut och säger det igen. Våran säng är såååå underbart skön. Blev helt gudomlig efter att vi fick en tjock madrass av Maria och Per när de var tillsammans. Himmelskt :D

Jag har fått en utmärkelse i Alisas blogg också :D miieee, goa gumman. Ska försöka lägga ut till sju andra bloggare också, men de får jag ta någon annan dag. Glad blev jag iaf. Hon är ju bara för söt.

Men nu ska Sara vila sina ögon tills imorgon. Sådeså. Puss puss på er, sov så gott!
#1 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

hehe tack tack:) Din blogg var juh minst lika julig den med:)

#2 - - Linda:

Svarar sent, som vanligt! Men måste kika tillbaka och tacka för din kommentar om vår lillskit Ozzy! Så du har också småa hundar, jättesöta båda två :-D Är den andra blandras också?



Ha det bra i "blasket" :-S

#3 - - Emma:

Usch, det låter riktigt hemskt med torra ögon! själv blir jag alldeles rödspräng ibland, ingen aning vad det beror på.. hmm.

Till top