Tröksöndag

Vardag / Permalink / 7
Varför ska söndagar alltid vara så hemskt tråkiga för? Även om man skulle göra samma sak en annan dag så blir det ändå tråkigare på söndagar. Hade jag inte varit sjuk hade jag antagligen varit på bio med Emma nu och sett Twilight. Men den finns ju kvar ett tag på bio tack och lov :)

Nu ska jag dra mitt trötta ass in i sovrummet och sätta igång SATC. Älsk spelar bara ändåså hehe och Zamme ligger och kikar på vad han gör för något.
#1 - - Janina:

svar: Du har absolut rätt i det du säger :) Han har gjort det för sig själv absolut, men på ett sätt är han också en hjälte eftersom det är killar som han som inspirerar dom som är med om samma sak att förstå att livet går vidare ändå. Men jag håller absolut med om att grabbarna som tog hand om dom där idioterna förtjänar det ännu mer :)

#2 - - Elin:

hej ja har skickat ett mail till dig. blinkar med ögat =)

#3 - - Emma:

Åh, det var verkligen på tiden att någon gjorde en JS-blogg :D Har tänkt tanken flera gånger men det har liksom inte blivit av. Vad kul det ska bli att läsa den, hihi :)

#4 - - IZZAH:

SHIT vilken underbar blogg du ha, grymt grymt gymt snygg måste jag säga :Dhoppas att allt e bra me dej ?

#5 - - Evelina:

Jag tror det finns en regel som säger att söndagar ska vara tråkiga!:P Hoppas du kryar på dej snart! ( jättesöt hund förresten! :)

#6 - - Jennie:

Krya på dig!

Väldigt söt hund :)

#7 - - Junitjej:

Vilken söt vovve!!

Till top