Bara väntar

Sitter och bara väntar på att nåt mer skit ska hända! Datorn är död, vi köpte den på internet och vi måste lämna in den i butik, närmaste ligger ca 40 mil härifrån.. Så om ni handlat på PC City, går de sönder så är de ett helvete att försöka få det fixat.. Sitter på babys dator just nu. Har inget PS inlagt, kan inte ladda in bilder från kameran.. Ingenting. Usch, så himla tråkigt. Glömde ju kopiera en sak innan datorn kraschade! Alla mina favoritlänkar med bloggar och shoppingsidor =*( vilka problem..

Jag skulle vilja ta bilder på begravningen av gumman. Men just nu verkar det inte gå alls? Vet inte varför men det lät väldigt negativt, tråkigt för man vill ju ha kort på alla fina blommor och ha det som ett minne som man kan kika på senare i livet.

Funderar om jag ska köpa slingor och slänga i håret, få det lite ljusare.. Får se..

Fia gumman, behöver dig =*(

Kommentarer
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow