Dags att försöka sova igen

Vardag / Permalink / 5
Ännu en natt... Imorgon vid den här tiden ska jag vara vaken, tänker tända ett ljus exakt vid den tiden allt hände, för imorgon har en hel vecka redan gått =*( Varför ska allt gå så himla fort?

Sista natten i Borlänge också, imorgon får jag skjuts hem av pappa.. Jag har börjat blivit rädd =*( rädd att någon annan nära ska gå bort, allt som hänt nu är verkligen ett bevis på att det kan gå fruktansvärt fort och imorgon kanske någon annan nära har försvunnit =*( vill inte det.. Jag själv ska börja äta nyttigare, dricka mer vatten för mina njurars skull och börja motionera mer, har lovat mig själv förut men nu är det faktiskt allvar!

Saknar min älskade Sofia, himlens vackraste ängel..
#1 - - Zandrea:

svar: small är 34, medium är 36 osv :)

#2 - - Jessi:

usch vad sorgligt..

#3 - - Jessi:

svar: det är ju fruktansvärt :(
Jag vet hur du känner det.. en vän till mig tog livet av sig för 1,5 år sedan. det är en smärta som aldrig försvinner.. och när det handlar om så unga människor...
livet är orättvist och förjävligt många gånger.

#4 - - Saga:

sorgligt..

#5 - - Emma:

Vad var det som gjorde att sofias hjärta inte orkade längre? är så otroligt nojig när det kommer till sånt här.. Känns frågan för personlig så skit i att svara!!! Jag har full respekt för ditt privatliv!

Till top