Sluta vara ledsen

Även om det är svårt och jobbigt så ska jag försöka att inte vara ledsen längre. Du finns med mig, oss.. Du kommer aldrig försvinna bara för att du inte syns. Tror du hellre hade velat se oss skratta och vara glada.. Du gillade inte alls om man mådde dåligt och försökte göra allt för att göra en glad och peppade.
Älskar dig gumman och ditt minne tänker jag hedra genom att försöka att alltid skratta när du dyker upp i mina tankar, även om det kommer bli jättejobbigt framöver, får försöka att inte gräva ner mig men med dig i mina tankar så kommer det gå bra.

Älskar dig för alltid snutten och jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma dig, du var ju min själsfrände i kvinnoform.. Zamme hälsar också =*)


Kommentarer
Alexandra

Sara jag är så hemskt ledsen för din och alla
andras skull :-( Det är hemskt om vad ni går
igenom. Det kanske inte är någon tröst för dig
men om du känner dig för ensam någon gång så
ska du veta att jag finns för dig. KRAMAR


2008-02-23 - 16:51:10 Website: http://peeachy88@hotmail.com
Emma

Mina tankar är hos er! Kan inte föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Men som du säger, hon finns hos er.. Jag tror hon gav dig de tankarna, om att du från & med nu måste försöka att inte vara ledsen längre, hon låter dig veta att hon är okej! :) Massor med kramar!


2008-02-23 - 17:35:46 Website: http://perfectlyfabulous.blogg.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow