Tappar hår

Älskade Sofia / Permalink / 3
Det var en ganska lugn natt inatt, men med mycket drömmar och konstigheter. Skulle vilja sova lugnt en natt.

Tappar jättemycket hår också =*( känner mig flintskallig, kan dra stora tussar från håret när jag duschar, men de kanske ser mer ut när det är så mörkt, känns väldigt läskigt.

Saknar baby =*( behöver honom nu, behöver hans värme och famn. Men han tar Jägarexamen just nu, hoppas det går bra för honom.

Fias mamma ville att jag skulle ringa hennes syster, men jag orkar inte =*( känner mig tvingad men pappa och min farbror sa åt mig att om det inte känns rätt så ska jag inte göra det. Man ska inte tvinga sig själv att göra saker om man inte känner att man orkar. Blev jätteglad när min farbror kom in och pratade med mig, det kändes bättre då. Han tyckte att jag gjorde rätt i att försöka att inte vara ledsen, man mår mycket bättre själv även när något såhär hemskt har hänt. Får försöka se positivt, jag fick ett år och det är ett av de bästa åren i mitt liv. Önskar att det blev fler och att vi fick uppleva varandras bebisar och bröllop, men du kommer alltid vara med oss ändå gumman.. Tack för det underbara året jag fick och vi ses igen ❤
#1 - - Lia Florenz:

Hej vill du kidnappa björn gustafsson med mig? xD

#2 - - lovisa:

ha en bra dag!

#3 - - Rebecca:

Vilken fin blogg :D

Till top