Tid för tjafs

Vardag / Permalink / 1
Klockan ett idag ska jag iväg och ha "möte" med ams om att jag inte fått jobb inom tre månader nu.. Kom ju faktiskt på idag att om jag skulle få lov att pendla så kommer min stackars hund få vara ensam runt 11 TIMMAR om dagen och jag har ingen här i stan som jag litar på att ta hand om Zamme. Eftersom Henke åker på Exjobb i slutet av Mars så blir de rätt krångligt för mig att söka jobb.
Har sökt lite i Göteborg också men de vill som i Sthlm att man ska bo där och det är ju inte BARA att komma ner på en intervju.
Usch ser inte fram emot tiden ensam, för de kommer nog bli en hel del.. Har tänkt att jag ska åka upp till Borlänge oftare än vad jag gör nu iaf. Hade ju varit skönt att kunna jobba lite extra på Dalatrafik men de har alla de behöver nu och man måste gå genom Proffice för att kunna få jobb.
Varför ska alla vara så himla krångliga för?

Nej nu ska jag ut med hundarna och kissa, sen ska jag hämta ut min bikini från Victorias Secret =D Miiieee..

Fia sötis, när ska du komma tillbaka? När ska du berätta att allt bara är ett skämt och att du är hemma igen? Saknar dig ~
#1 - - malin:

som jag sa för några månader sen så satte jag ju upp mig som "springvikarie" på kommunen, och jag har fått jobba JÄTTE mycket sen dess.. Är du säker på att det inte skulle funka hos dig? Jag känner flera som gör det här och alla verkar få jobba mycket. Många som är sjuka nu i vinter ju! lycka till med allt! kram

Till top