Ett hål att fylla eller bara ett intresse?

Vardag / Permalink / 2
Satt faktiskt och tänkte på det här med att handla. Många har sagt till mig att "jaaa de är ju bara för att du saknar nåt annat i livet, du har ett hål i själen att fylla."
Men det kanse inte alls är så, jag kanske faktiskt gillar att spendera pengar på något jag gillar, på något jag kan använda och nåt jag tycker är fint. Jag älskar att sminka mig och fixa till mig, ha fina kläder och lukta gott.
Är jag fin i kanten för det?
När man tänker på hur många miljoner tjejjer som finns där ute som sminkar och handlar mer än vad jag gör. Vad är dom då?

Känns som att mycket avundsjuka ligger bakom många kommentarer folk har om dom som kanske INTE gillar att gå i mysbyxor varje dag med stripigt hår.

Jag gillar att ha högklackat på sommaren och för att jag gillade det så fick jag skit för det på mitt gamla jobb(wasa). Bara för att NI tycker det är obevämt och ha det när ni går med barnvagnen så betyder inte det att JAG också kommer tycka så sen när jag fått knodd. Att göra mig fin får mig att må bra, men jag tänker inte ta en massa skit för det.
På jobbet innan det sa de aldrig någonting om jag hade klätt upp mig. Varför?! De kan ju ni svara mig på är ni snälla..

Det var som när jag berättade en gång att jag ALDRIG fisigt inför Babe. Varför skulle jag vilja göra det? Det är äckligt, okvinnligt och snart har man fismaraton när man ska gå och lägga sig.
Då var det plötsligt SKITkonstigt att jag aldrig gjort det.. Ehhh, USCH är det enda jag tänker säga!

Varför ska man få skit för att man gillar att göra sig fin? DET ÄR INTE FÖR ATT MAN ÄR BÄTTRE ÄN NÅGON ANNAN, man bara gillar det.. Försök att fatta det..
#1 - - Sofia:

Exakt. Passar de inte så... bara för att man gillar att klä sig fint är man helt plötsligt fin i kanten o bla bla bla! Orka med det skitsnacket... MAH!!

#2 - - emma:

hehe jag har heller aldrig fisit inför min älskling (har varit tillsammans med honom i snart 5år nu..) så jag är på din sida & håller fullständigt med dig! ;)

Till top