Störande grannar

Vardag / Permalink / 0
Ärligt talat så har jag faktiskt tröttnat nu och tänker göra nåt åt det. 2 helger i rad nu har idioten kommit hem med sitt fjortis och grabbgäng vid 02.19, de slår aldrig fel. Den här helgen både fredag och lördag. Förra helgen var det lördagen. De kommer, Stimmar helvete i trappen, sen är de där i 1 ½ timme och sen ska de gå igen. Men de kan inte gå, först måste de härja vid klockan fyra i trappen och väcka en igen när man precis slumrat in... GÅ NÅGON ANNANSTANS, men de blir väl lätt så att ingen har en egen lägenhet när de bara är 16-åringar som kommer dit! Brukar ha överseende för de är ju helg och sånt men hallåå. Stackars gamlingar som bor längre ner!
HUR kan man höra hur några festar när man bor två våningar upp? Helt sjukt!!! HSB nästa =P
Bitch I Know, undra hur många som kommer kommentera att jag är patetisk nu då?

Inget har hänt idag alls =P hehe söndag såklart.. Kanske blir ljusparty på lördag =) vill ha lite ljus som luktar körsbär hihi.. Imorgon blir de nog en liten träff med Fia också =) hoppas iaf..

Varit ensam hela dagen nu, baby pluggar som en tok och har tenta nästa veckan. Tur att SATC finns iaf, annars hade jag blivit totalt cockobäng hehe!!!

Vovvepromenad nu!!
Till top