Vatten

Vardag / Permalink / 3
Tänker börja dricka massa vatten. Bonaqua vatten med Forest Berries smak =) var helt beroende av det förut, drack 3-4 flaskor om dagen, gotti gotti!

Hihi de blir biff ikväll =)) sådeså.. Och semlor hihi..

Undra om det vi gör nu i livet kommer tillbaka till oss senare i livet eller i ett helt nytt liv.. Karma.. Det verkar iaf som det, att allt skit jag gjort i livet nu kommit tillbaka under det här året. Har jag verkligen varit så hemsk? Det verkar definitivt som det just nu iaf.

Finns inget jobb på mitt gamla lag på WASA heller, de verkar kicka folk igen, iaf som ryktet säger, men vad vet jag.. Orka bry sig just nu. Skulle ALDRIG vilja få fast jobb där, inte ens om jag har barn och ska köpa villa. Jag hade gjort allt som stod i min makt för att försöka hitta nåt annat. Att ha ångest varje gång man ska gå till jobbet är ju verkligen inte bra.. Är glad att Fia kom därifrån, finns så mycket bättre jobb och jobb som inte man får ångest av hehehe!!

Jag vill Shoppa =*(
#1 - - Anonym:

God kväll snäckan! Hoppas att du har haft en bra tisdag...Har du gjort något skoj denna dag? Hoppas att du får en mysig kväll..kram

#2 - - LinnRuby&Millan:

Mums med semla! :)

#3 - - Anonym:

Jag har jobbat 8 timmar så man har inte kunnat göra så mycket denna dag...var hemma vid 16 tiden,då tog jag det lungt en stund sen var det mat lagning sen kom min käreste hem,,just nu slappar vi men snart ska man hoppa över till soffan och titta på tv,,ska bli skoj att se gynnings program i dag:) ska du se det? ha en mysig kväll..kram kram

Till top