Brakfrukost

Vardag / Permalink / 3
Jag är mätt *burp* 2 grova mackor med kalkon, mannagrynsgröt med honung och hallon och en stor Smoothie. Lär ju klara mig under dagen nu iaf haha..

Missade mötet på AMS som jag skulle haft imorse vid nio också. Har aldrig i hela mitt liv missat ett möte där men idag hände det. Usch hemskt men ska dit på fredag, får hoppas de inte är alltför arga. Men jag ringde och bad om ursäkt så, vad ska man göra mer?

Ska bli skönt att få jobba idag =) skulle bara behöva nya skor. Mina leder bakom knäna gör ont =(( inte bra.

Bild från Google
#1 - - Malin:

Hoppas du får en bra dag trots att du missade mötet. Vet själv hur det e. Jag mår psykist dåligt av att missa sånna saker. Puss o kram

#2 - - Malin:

Mm jag förstår dig verkligen usch. Blir det en lång dag till halv 8 igen eller? SJälv så har man gjort hälften av dagen. Ska snart sätta mig i massage stolen på jobbet o koppla av 30 minuter. Kan man unna sig när det inte finns så mycket att göra på jobbet.

#3 - - Malin:

Okej på så sätt. Kan verkligen förstå att man vill börja tidigare. KAn man göra något efter jobbet liksom. Ja vi har ju detta. Ett tag hade vi tillgång till en massör varannan vecka men inte längre så får använda massagestolen i stället. Man blir verkligen avslappnad jag jag lova. Jag somnar typ varje gång=)

Till top