Då var det helt plötsligt lördag

Vardag / Permalink / 1
Idag kommer faktiskt svärmor med hela entouraget hit till Gbg =)) Mammiiii är ju med hihi gullungen. Så hon ska faktiskt få sova hos oss inatt. Fullt liv det kommer vara på hundarna. Vet inte om det blir Liseberg idag, men glöööööm och dröm att jag tänker åka någonting. Jag håller mig på marken med en sockervadd så blir allt perfa =D hänga i luften efter alla olyckor har jag ingen lust med alls. Sådeså..

Gissa vem som ligger och sover fortfarande? Rätt, Älsk! Himla mojje.. Och själv sitter jag här.. Med mitt jordgubbs/champagne te och bara njuter med lite Kanel Knäcke vid sidan av, det enda brödet från Wasa som jag äter. Blev rejält avskräckt att äta alla de andra bröden sen jag jobbade där =P mer säger jag inte!!

Var ingen rolig natt inatt =(( mycket tankar som flöt omkring. Saknad, minnen. Nej usch! Saknar henne fruktansvärt mycket. Är så tacksam över att jag fick vara med henne så mycket som jag fick. Hon var ju med när jag gjorde min tattoo också. När hon satt där i soffan och småkikade på vad som hände =*D söta gumman. Sista fredagen i hennes liv =*((( Måste försöka sluta tänka på det där nu..

Hmmm jag är skadad =((( såhär går det när man sätter Sara på att fixa iordning dockorna och då ska ju allt strykas. Ont gjorde det iaf =P Varning för liten äckelbild. Inge trevlig när man står i kassan sen. Ser ju ut som man varit dum mot sig själv hahaha.
#1 - - Emma:

Sv: Yees. Har inte varit speciellt nöjd med bloggen på ett tag så igår tog jag tag i det ;) Kände att jag ville börja om på nytt, varav de borttagna inläggen, heh.

Till top