En ganska kort dag

Vardag / Permalink / 1
Men har inte varit hemma sen halv elva idag =P fick lov att gå ner på ams och fylla i lite papper för att få pengar för dom dagarna jag inte jobbat. Började jobba sen vid tolv och slutade fyra, skön dag med andra ord. Ändå känner jag mig helt slut. Har sjukt ont i vänstra höften när jag går och haltar på jobbet. Inge bra nå.

Imorgon är det jobb 09.00 - 16.00, sköönt. OB om inte annat. Det ni. Bättre OB har jag inte haft någon annanstans =D sådeså. WASA släng dig i väggen, det dubbla OB:n jag har på helger borde vara på nätterna på wasa, vilket det iiiiinte är, inte ens på långa vägar =D mahaaaa.

Någon går runt och försöker öppna dörrarna i vårat hus. Pratade med en granne och de hade varit på hennes dörr igår, de hade även varit inne i cykelförrådet och härjat så Älsk vill men kan inte köpa cykel just nu =S vart ska vi göra av den?
Men de har ju varit på våran dörr också men hundarna började skälla tack och lov. Ibland är det väldigt bra att ha hundar, vilken storlek som helst för de går ju oftast inte tillbaka till en lägenhet där hundar finns.

Mmmmm vi ska mumsa vildsvin idag =D ska ta en bild sen och visa så ni får se. Mums mums. Men nu ska jag skutta in en snabbis i duschen och njuta en stund. Puss pusss
#1 - - Linda:

aa jag har hört att den ska vara bra =) det är svårt det där med mascaror, man kan ju liksom inte testa innan man köper..

Till top