Minsta lusten någonsin

Vardag / Permalink / 1
Det spöregnar ute =(((((((( 5 månader sedan Fia gick bort och jag vill bara ligga i sängen. Har INGEN lust alls att sitta på möte med ams och bråka med dom som vanligt. "Nej jag har inte sökt några andra jobb, nej inga andra jobb har sökt mig, kan jag gå nu?!" Har ingen skrivare hemma så det är inte så lätt för mig att skriva ut nytt CV och ge ut till olika företag, dessutom jobbar jag hela tiden och när jag slutar är det mesta stängt och telefonen avstängd. Så vad ska man göra?! När älsklingen börjar jobbet sen så ska jag ju skriva ut ett nytt men tills dess så har jag fullt sjå med att jobba.
Nej jag gillar inte ams och målet i livet är ju att bli av med dom =P det är väl allas mål. Att ALDRIG behöva gå dit.

För några år sedan fick älsklingen ett samtal från dom. "Jaaa vi ville bara kolla vad du har sökt för jobb?". Henke: "Men.... Jag pluggar ju, jag skrev in mig för över ett år sedan och så ringer ni nu??!" Då har han alltså inte varit på ett enda möte med dom och varit inskriven i över ett år =P helt sjukt!


Mojje =((( Jag vill inte nå. Ska koka lite vatten och smutta på jordgubbs/champagne teét nu. Det kanske jag hinner. En halvtimme innan jag ska gå så =P
#1 - - Alisa:

Ja men visst!:) Man blir helt varm i kroppen när man ser på de ihjihi!

Till top